-24%
,

Vente-unique Toiletmeubel | Staande Plank Mcw-K82, Natuurlijk


93,00 122,72

Compare

– Nis Voor Wc, Wasmachine Enz.
– Inclusief Bevestigingsoog
– Met Drie Planken
– Met Vloerbeschermer
– Industrieel Ontwerp
– Levering Zonder Decoratie

– Dit Chique Badkamermeubel Maakt Indruk Met Zijn Aantrekkelijke Uiterlijk. Het Heeft Drie Planken Die Genoeg Opbergruimte Bieden Voor Je Handdoeken En Badkamerspullen.
– Met Zijn Eenvoudige Uiterlijk Brengt Het Meubel Een Zekere Charme In Je Badkamer En Is Het Altijd Een Blikvanger. Door De Neutrale Stijl Kan Het Worden Gecombineerd Met Veel Verschillende Inrichtingsstijlen.

Afmetingen (Hxbxd) (Ca.):
Totaal: 155X64X25 Cm
Afwerking: 86X60X23 Cm
Ruimte Tussen De Planken: 28 Cm
Houtdikte: 1,5 Cm

Materiaal:
Frame: Ijzer, Poedercoating
Blad: Paulownia
Vloerbeschermers: Polypropyleen En Ijzer

Deze Staande Plank Is De Perfecte Oplossing Voor Extra Opbergruimte In Uw Badkamer Of Huishouden. Met Zijn Functionele Maar Stijlvolle Ontwerp Biedt Het Een Praktische Uitsparing Voor Wc’S, Wasmachines En Andere Apparaten, Zodat U De Beschikbare Ruimte Optimaal Kunt Benutten.

De Plank Is Gemaakt Van Hoogwaardig Paulowniahout, Dat Bekend Staat Om Zijn Stabiliteit En Duurzaamheid. Het Geeft Je Kamer Een Natuurlijke En Warme Charme. De Vloerplank Is Uitgerust Met Drie Ruime Planken Waarop Je Handdoeken, Cosmetica, Toiletpapier En Andere Spullen Handig En Netjes Kunt Opbergen.

Om Je Vloer Te Beschermen Tegen Krassen En Beschadigingen Is De Plank Voorzien Van Vloerbeschermers. Deze Voorkomen Dat De Plank Wegglijdt En Zorgen Voor Een Veilige Stand Op Verschillende Oppervlakken.

Je Hebt De Vrijheid Om Planten, Manden, Kaarsen Of Andere Decoratieve Elementen Aan De Plank Toe Te Voegen En Zo Je Kamer Een Persoonlijk Tintje Te Geven. Met De Vloerplank Creëer Je Niet Alleen Extra Opbergruimte, Maar Ook Een Esthetische Toevoeging Aan Je Badkamer Of Huishouden. Profiteer Van De Praktische Uitsparing, De Ruime Planken En De Hoogwaardige Afwerking Om Je Kamers Georganiseerd En Aantrekkelijk Te Houden.

Artikelnummer: Venteunique-Toiletmeubel--Staande-Plank--582629 Categorieën: , Tags: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vente-unique Toiletmeubel | Staande Plank Mcw-K82, Natuurlijk”

There are no reviews yet.